DePrijstang, niet zomaar een vernieuwde website.

Geen onderdeel van een categorie

DePrijstang, niet zomaar een vernieuwde website.

Verkopen heeft veel te maken met goed kunnen praten, veel vakkennis hebben en natuurlijk een goede plaats om de verkopen. Dat kan een winkel zijn of een ander onderkomen.

Maar het is ook belangrijk de aangeboden waren op een juiste en vooral correcte manier aan te prijzen, en te prijzen. Iedere verkoper heeft daarover zijn eigen opvattingen. Moet er een bescheiden en vooral kleine sticker op het artikel geplakt worden, of moet het plaatje wat groter worden, en meer informatie bevatten?
Ook het soort artikelen dat te koop wordt aangeboden is van invloed op de manier van prijzen. Het is niet de bedoeling stickers te plakken op verse groenten bijvoorbeeld.

De Prijstang heeft daarom een grote hoeveelheid verschillende artikelen in het assortiment, die allemaal alles te maken hebben met het prijzen van uw waren.

De prijstang kennen we eigenlijk allemaal. Veel gebruikt in supermarkten en fabrieken die winkels van hun producten voorzien. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer producten die u zou kunnen gebruiken voor het prijzen van uw winkelwaar. Etiketprinters, of wat dacht u van de ridderspoor?
Nee, geen plant, zo wordt het apparaatje genoemd dat de plastic veiligheidsetiketten op textiel aanbrengt. Heel handig om diefstal te voorkomen, maar ook goed om uw producten van prijzen te voorzien.

Het etiket is een bekende manier om de twee mogelijkheden, prijzen en aanprijzen, te combineren. Naast de prijs kunt u nog meer informatie verstrekken aan uw klanten, bijvoorbeeld over kwaliteit of land van herkomst. Etiketten worden bij veel bedrijven gebruikt om hun waren te prijzen. De Prijstang heeft een erg handig systeem om te garanderen dat u altijd de juiste stickers bij de juiste tang gebruikt. We hebben onze tangen en onze stikkers voorzien van kleurcodes. De kleur van de tangen passen bij de etiketten. Zo koopt u nooit meer etiketten die te groot of te klein zijn voor uw tang.

Inktrollen om die etiketten af te drukken zijn bij de Prijstang altijd op voorraad, en dus steeds leverbaar in de door u gewenste merken en maten. Kijk eerst goed naar het merk van de tang in uw bedrijf en naar de maat van de etiketten. Natuurlijk zijn we altijd bereid uw vragen, over inktrollen of andere onderwerpen te beantwoorden.

DePrijstang is overigens een van de weinige bedrijven waar u nog via de telefoon of met een fax kunt bestellen. Natuurlijk gaat dat ook gewoon on line, via e-mail.