Betalen

Betaalgemak

Wanneer u bij MTis uw online bestelling plaatst, is het mogelijk om op veel verschillende manieren te betalen. U kiest dus gewoon zelf uw vertrouwde methode waarmee u het liefst online betaalt. Mocht u vragen hebben over een betaalmethode, neem dan gerust contact op.

Om het gehele bestelproces zo transparant mogelijk te houden, verwerken we uw order zodra uw betaling is ontvangen. Achteraf betalen of op rekening betalen bieden we daarom niet aan.

Veilig betalen

Betalingen aan MTis worden afgehandeld door onze gespecialiseerde payment service provider Mollie. Dit betekent dat iedere transactie met de hoogste mate van beveiliging verwerkt wordt. Voor uw veiligheid gaan al uw gegevens via beveiligde verbindingen versleuteld met het SSL protocol.

Betaalmogelijkheden

iDEAL
Internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door de banken in Nederland. Betalen via iDEAL is veilig, simpel en snel online betalen in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank. Alle gegevens staan al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.

Bancontact/Mister Cash
Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Mister Cash. U kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank en VDK Spaarbank. U betaalt in de vertrouwde omgeving van uw eigen bank.

SOFORT Banking
Met SOFORT Banking is het voor klanten uit vrijwel geheel Europa mogelijk eenvoudig te betalen met de eigen vertrouwde gegevens van internetbankieren. Een apart SOFORT account is niet nodig. Het is één van de populairste betaalmethodes in Duitsland en daarnaast beschikbaar in Oostenrijk, Zwitserland, België, Frankrijk, Nederland, Groot-Britannië, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië.

Creditcard (Mastercard, Maestro en Visa)
Het is ook mogelijk om via uw creditcard van o.a. Mastercard, Maestro en Visa te betalen. Behalve het voordeel van het gemak voor u, is dit bij ons ook volledig veilig omdat deze worden behandeld door onze gespecialiseerde betalingsprovider Mollie. Ook wordt bij iedere transactie een controle uitgevoerd op mogelijke fraude zodat u altijd zorgeloos kunt bestellen.

Overboeking
U kiest voor overboeking wanneer u een bestelling via een standaard overboeking bij uw eigen bank wilt voldoen op een later tijdstip. Vermeldt bij een SEPA-overboeking altijd het bestelkenmerk. Wij verwerken uw bestelling, zodra we de betaling hebben ontvangen.

PayPal
Met uw PayPal-account kunt u direct een online betaling uitvoeren. Een PayPal-rekening is een veilige en handige plek om uw betaalmethodes te bewaren en gebruiken. De betaling wordt online geautoriseerd, zodat u direct weer of de betaling is goedgekeurd.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor https://deprijstang.nl/ het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij https://deprijstang.nl/ achteraf betalen tot een bedrag van € 750 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland, bedrijven)
AfterPay voert voor https://deprijstang.nl/ het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij https://deprijstang.nl/ achteraf betalen tot een bedrag van € 750 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 750. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.