DePrijstang.nl: De juiste prijstang kopen

Geen onderdeel van een categorie

Prijstang - DePrijstang.nl

Een prijstang kopen doet u natuurlijk bij DePrijstang.nl.

wij zijn de specialist op het gebied van prijstangen en toebehoren. Wij hebben een groot aanbod prijstangen en etiketten van het topmerk Meto. Ook inktrollen voor uw prijstang kunt u bij ons kopen. Alle prijstangen en toebehoren zijn van professionele kwaliteit, de merken en types die wij aanbieden zijn van TOVEL en METO, beide zijn van Duitse komaf en daardoor oerdegelijk en super duurzaam. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten en weten zeker dat u ook jarenlang plezier zult hebben van uw aankoop.

Welk type prijstang past bij uw bedrijf.

Welk type prijstang het beste past bij uw bedrijf is van een aantal zaken afhankelijk, zoals de hoeveelheid prijzen die u wekelijks maakt. De uitstraling die de prijzen moeten hebben en de kosten die u bereid bent te betalen voor uw prijstang en etiketten. Wij van deprijstang helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Of u nu een winkel heeft meer honderden tot duizenden prijsetiketten per week of een speciaalzaak met enkele prijsetiketten per maand, met onze professionele tangen kunt u altijd goed voor de dag komen.

Kwantumkorting op onze prijzen

De prijzen van deprijstang.nl zijn al zeer concurrerend, maar wanneer u meerdere dezelfde producten aanschaft komt u vaak in aanmerking voor kwantumkorting. Daarnaast hebben wij alle producten in onze webshop op voorraad en kunnen wij deze dus direct uit voorraad leveren, waardoor de levertijd maximaal 2-3 werkdagen is.

Etiketten passend bij uw prijstang

Elke prijzentang heeft eigen bijbehorende etiketten, let goed op wanneer u etiketten besteld dat deze passen bij uw prijsapparaat. Weet u het niet zeker, neem dan contact met ons op. Wij helpen en adviseren u graag bij het kiezen van de juiste etiketten en/of de juiste prijstang.

Bijpassende inktrollen

Naast de etiketten en tangen hebben wij uiteraard ook diverse inktrollen voor uw prijstang te koop. De inktrollen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor onze andere producten. Net als bij de etiketten horen de inktrollen ook bij specifieke prijstangen en indien u hulp nodig heeft zijn wij graag bereid om u te adviseren.