DePrijstang: Het prijzen van artikelen dmv prijstangen, etiketten, riddersporen etc.

Geen onderdeel van een categorie

prijzen etiket DePrijstang

Over DePrijstang

Het juist prijzen van de artikelen in uw winkel is zeer belangrijk. Wat natuurlijk zoveel mogelijk vermeden dient te worden is het maken van prijsverschillen tussen de producten en de prijs die de kassa aangeeft. In dit geval is de consument namelijk altijd in zijn voordeel en moet de laagst aangegeven prijs doorgevoerd worden. De Prijstang biedt voordelige hulpmiddelen voor uw bedrijf die ervoor gaan zorgen dat dit soort misverstanden voorkomen gaan worden op een hele gemakkelijke manier.

Prijzen: Prijstangen en etiketten

Op onze website vind u enkel professionele prijstangen in verschillende prijscategorieën zodat u zeker de tang zult vinden die u zoekt. Natuurlijk zijn er ook etiketten nodig voor de prijstang. Een etiket is het prijskaartje dat uiteindelijk als sticker uit de prijstang zal rollen. Afhankelijk van de maat van de prijstang hebben wij ook etiketten in verschillende maten zodat er ook in dit opzicht voor ieder doeleinde een juiste tang beschikbaar is.

Is het de bedoeling om juist met hangende etiketten te gaan werken? Ook dan hebben wij de juiste oplossing voor u. Wij bieden hangetiketten in verschillende soorten en maten welke je met een ridderspoor tang gemakkelijk aan de artikelen bevestigd. Een ridderspoor zorgt ervoor dat een etiket zeer goed wordt vastgemaakt aan het artikel naar keuze.

Onze producten zijn handzaam voor iedereen. Daarnaast bieden wij dus niet enkel het product maar ook de navulling kunt u keer op keer bij ons bestellen. Op onze website is keuze uit meer dan 200 artikelen, welke altijd zeer snel geleverd zullen worden. De verzendkosten die gehanteerd worden zijn minimaal. Wij leveren uit onze eigen voorraad en u zult dus nooit hoeven te wachten op de bestelling zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met het prijzen van de artikelen in de winkel. Wist u daarnaast al dat u zich gemakkelijk kunt abonneren op onze nieuwsbrief? Als nieuwsbriefabonnee ontvangt u altijd als eerste onze acties zodat u geen enkele aanbieding zult missen.