Etiketten voor de METO en Tovel prijstangen op www.deprijstang.nl

Geen onderdeel van een categorie

Etiketten voor de METO en Tovel prijstangen op www.deprijstang.nl

Bent u op zoek naar prijsetiketten voor uw METO of Tovel prijstang? Op onze webshop vindt u diverse prijsetiketten, waarmee u gemakkelijk en snel al uw producten kunt voorzien van de juiste prijs. De etiketten zijn beschikbaar in verschillende kleurcodes. We geven u graag meer informatie over onze prijsetiketten met diverse kleurcodes.

Kleurcodes voor etiketten

Voordat u op zoek gaat naar prijsetiketten voor uw prijstang, is het belangrijk dat u rekening houdt met de kleurcode van uw tang. De prijstangen van METO en Tovel beschikken over een eigen kleurcode. Zo zijn er prijstangen waar alleen etiketten met een afmeting van 22×12 mm inpassen. Deze hebben de kleurcode geel. De serie met kleurcode blauw heeft etiketten met een afmeting van 32×19 mm. Naast de kleurcode geel en blauw bestaan er ook de kleurcodes: paars, groen en rood. Wanneer u etiketten gaat uitzoeken, kunt u de etiketten bestellen die voorzien zijn van dezelfde kleurcode als uw prijstang. Zo weet u zeker dat u de juiste prijsetiketten bestelt.

Diverse varianten prijsetiketten

Wanneer u de etiketten met de juiste kleurcode heeft gevonden, heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit etiketten in verschillende varianten. Zo zijn er bijvoorbeeld etiketten in diverse kleuren beschikbaar. Laat de prijsetiketten opvallen door te gaan voor de kleuren: fluor geel, fluor oranje of fluor rood. Maar u kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de standaard, witte etiketten. Het ruime assortiment beschikt zelfs over prijsetiketten die geschikt zijn voor producten in de vriezer of koeling. Of kies voor etiketten die voorgedrukt zijn met een ‘ten minste houdbaar tot’ tekst.

Heeft u interesse gekregen in het ruime assortiment prijsetiketten op onze webshop? Of heeft u andere producten nodig die met het prijzen van artikelen te maken hebben? Bekijk dan al onze mogelijkheden op DePrijstang.nl! Wanneer u vragen heeft over de verschillende kleurcodes of bij andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!