Inktrollen voor diverse soorten prijstangen

Geen onderdeel van een categorie

Inktrollen voor diverse soorten prijstangen

Heeft u een inktrol nodig voor uw prijstang? Onze webshop beschikt over diverse inktrollen voor verschillende merken prijstangen. We geven u graag meer informatie over ons uitgebreide assortiment.

Het bestellen van de juiste inktrol

Wanneer u op zoek bent naar de juiste inktrol voor uw prijstang, is het belangrijk dat u erop let dat de inktrollen die u aanschaft geschikt zijn voor de prijstang die u gebruikt. Het merk van de prijstang dient overeen te komen met de etiketten die u koopt. Ook is het van belang dat u inktrollen aanschaft die te gebruiken zijn in combinatie met de etiketten die u heeft voor uw prijstang.

Inktrollen voor METO prijstangen

De METO prijstangen bestaan uit diverse varianten. Onder deze varianten vallen: de BlueLine 1-liner, BlueLine 2-liner, EcomLine 1-liner en de EcomLine 2-liner. Voor al deze METO prijstangen zijn er bijpassende inktrollen beschikbaar. De inktrollen bestaan uit diverse afmetingen, waardoor u altijd een geschikte inktrol kunt vinden voor uw METO prijstang. De inktrollen voor de METO prijstangen worden soms per twee stuks verpakt, maar kunnen ook per vijf stuks verpakt zijn. U heeft dan altijd nog een inktrol op voorraad.

Inktrollen voor Blitz prijstangen

De inktrollen voor de prijstangen van het merk Blitz zijn ook beschikbaar in diverse afmetingen. Ook deze inktrollen worden per twee of per vijf stuks verpakt.
Inktrollen voor andere merken prijstangen
Naast de inktrollen voor de prijstangen van de merken METO en Blitz, zijn er inktrollen te vinden die geschikt zijn voor andere merken prijstangen. U kunt hierbij denken aan inktrollen voor de merken: Jazz, Avery, Tovel, Open, Prevail en Sato Samark. Ook deze inktrollen worden per stuk verpakt, maar kunnen bijvoorbeeld ook per vier stuks verpakt zijn. Daarnaast is het mogelijk om meerdere pakketjes van de inktrollen te kopen, waardoor u meer korting krijgt. Deze stapelkorting is ook van toepassing op de inktrollen voor de prijstangen van de merken Blitz en METO.

Naast inktrollen beschikt het assortiment over andere producten, zoals etiketten voor uw prijstang of riddersporen. Bent u geïnteresseerd in deze artikelen of heeft u vragen? Bekijk dan gerust de rest van ons assortiment of neem contact met ons op!