Prijstangen van het merk Tovel voor het vereenvoudigen van uw werkzaamheden

Geen onderdeel van een categorie

Prijstangen van het merk Tovel voor het vereenvoudigen van uw werkzaamheden

Heeft u een prijstang nodig? Op de webshop vindt u een divers aanbod met verschillende prijstangen van het merk Tovel. Dankzij deze prijstangen kunt u het prijzen van artikelen sneller en gemakkelijker uitvoeren.

Bijpassende labels voor elke Tovel prijstang

Het verschil tussen de verschillende Tovel prijstangen zit in het soort labels die geplaatst kunnen worden in de prijstang en de kwaliteit van het drukwerk. Wanneer u een prijstang aanschaft, is het van belang dat u de juiste labels heeft voor de prijstang. Als de labels groter of kleiner zijn kan het zijn dat de labels niet in het apparaat passen. De prijstangen worden geleverd met een rol met labels en een inktrol.

Prijstang Tovel – Meto Compact 1-liner

De Meto Compact 1-liner prijstangen zijn beschikbaar voor labels met de afmetingen: 22×12 mm, 26×12 mm en 26×16 mm. U kunt dus zelf bepalen hoe groot de labels op uw producten moeten zijn. Omdat de prijstangen voorzien zijn van een euroteken hoeft u deze niet meer zelf op te schrijven. Dit ziet er netter uit op uw product en zorgt voor een aanzienlijke tijdsbesparing.

Prijstang Tovel – Meto Entry 1-liner

Ook de Meto Entry 1-liner worden geleverd met een rol labels en een inktroller. Deze prijstang is beschikbaar voor labels met de afmetingen: 22×12 mm en 22×16 mm. De prijstang voor labels met een afmeting van 22×12 mm kan in zes verschillende afdrukposities ingesteld worden. Ook de prijstang voor labels van 22×16 mm heeft de mogelijkheid om in zes verschillende afdrukposities ingesteld te worden. Daarnaast bestaat er ook een Meto Entry 1-liner voor labels met een afmeting van 22×16 mm die de keuze heeft uit acht verschillende afdrukposities in de bovenste regel en zes afdrukposities in de onderste regel.

Prijstang Tovel – Meto Entry 1-liner

Als u geen prijstang nodig heeft die in verschillende afdrukposities ingesteld kan worden, zijn er ook Meto Entry 1-liner prijstangen verkrijgbaar zonder deze functie. Deze prijstangen zijn beschikbaar voor labels van 26×12 mm en 26×16 mm.

Wanneer u Tovel etiketten voor uw Tovel prijstang gaat bestellen, is het belangrijk om er rekening mee te houden dat u voor de Tovel tangen altijd etiketten van Tovel aanschaft. De etiketten van Meto zullen namelijk niet in de Tovel prijstang passen. Weet u niet precies welke etiketten u nodig heeft voor uw prijstang of wilt u advies over de prijstang die het meest geschikt is voor uw werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op.