De Prijstang

Geen onderdeel van een categorie

De Prijstang

Indien u op zoek bent naar een manier om uw goederen op een snelle en efficiënte manier te prijzen, bent u bij de prijstang aan het juiste adres. Of het nu gaat om prijstangen, een ridderspoor of toebehoren zoals bijvoorbeeld etiketten, bij ons vindt u alles op één locatie. Dat maakt het meteen eenvoudig voor u.

Wat kunnen wij u aanbieden?

Prijstangen.

Wij hebben een ruim assortiment prijstangen. De merken die wij u kunnen aanbieden zijn Onder andere Meto en Tovel, maar ook andere merken zoals onder meer Jazz en Blitz kan u bij ons terugvinden.

Riddersporen.

Ook met een riddersporen kunnen wij van dienst zijn. Ook hier hebben wij een ruim aanbod aan merken en mogelijkheden. Wij raden u aan ons handige overzicht te raadplegen.

Toebehoren.

Toebehoren zoals etiketten, hangetiketten en inktrollen behoren ook tot ons vakgebied. Voor alle toebehoren die u nodig heeft voor de optimale werking van uw prijstang of ridderspoor, kan u bij ons terecht.

Onze vestiging is gelegen te De Lutte. U kan hier steeds terecht voor advies en de aankoop van uw benodigdheden.
Ook online kan u eenvoudig een bestelling plaatsen. Dankzij onze volledig vernieuwde webshop, verloopt uw bestelprocedure geheel vlekkeloos! Wij garanderen u een vlotte verwerking van uw bestelling. Bestellingen vanaf 200€ exclusief btw worden bovendien gratis aan huis geleverd!
Indien u vragen heeft of prijzen wenst aan te vragen, kan u ons steeds contacteren per telefoon of mail.
Wij dragen klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom wordt er steeds gestreefd naar een goede en correcte oplossing en een snelle verwerking van al uw vragen of opmerkingen.

Blog.

Volg onze ontwikkelingen en nieuwigheden op de voet dankzij onze blog. Hier zullen wij u op de hoogte houden van nieuwigheden in onze collectie, maar ook van ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Ontdek onze collectie vandaag nog!